Infertilitate

Livrare miere | Cum cumpar miere?

Infertilitate

Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor.

Daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri de miere înainte de culcare, problema lor are șanse foarte mari sa se rezolve./p>

In China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile dar si cele care doresc fortificarea uterului au luat scortisoara pudra, timp de secole.

Femeile sterile pot lua un varf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa îsi frece gingiile cu aceasta combinație In mod frecvent pe toata durata zilei, astfel Incat combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda In corp.

Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzandu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cand au aflat despre acest remediu, atat femeia cat si barbatul au Inceput sa consume miere si scortisoara In modul aratat mai sus. Femeia a ramas Insarcinata dupa cateva luni si a nascut gemeni la termen.