Capaceala

Livrare miere | Cum cumpar miere?

Capaceala

Propietati
Capaceala este un amestec de miere si ceara, obtinuta prin descapacirea fagurilor, inainte de centrifugare. Capaceala trebuie mestecata ca o guma, chiar dupa ce s-a terminat mierea din ea, pentru ca ceara continua sa elibereze substante cu un puternic rol de lubrifiant al vaselor de sange, ajutand in acelasi timp si la optimizarea functionarii cordului.

Cele mai apreciate produse

Mierea poliflora Consumul acestui sortiment de miere este recomandat pentru stimularea poftei de mâncare și facilitarea digestiei ... Citește mai multe

Miere de salcâm Culoarea mierii de salcâm, imediat după recoltare, este transparentă, însă, depinde de fagurii în care a fost făcută ... Citește mai multe

Miere de rapița Mierea de rapiță este destul de ușor de descris deoarece se găsește în cantitate mare în stare pura sau aproape pura ... Citește mai multe