Despre noi

Livrare miere | Cum cumpar miere?

Despre noi

Bine ati venit!

Mierea de albine este considerata una dintre cele sapte minuni alte stupului, fiind o adevarata pastila de sanatate pentru organismul uman. De aceea miereanaturala.ro prezinta si promoveaza traditia micilor producatori din zona Mehedinti, acolo unde imaginea albinelor confirma pasiunea si daruirea pentru apicultura.

Experienta dobandita in cresterea albinelor si dorinta de a obtine produse naturale de cea mai buna calitate este punctul de sprijin pentru www.MiereaNaturala.ro in promovarea unei vieti sanatoase pe termen lung.

Apicultura este o indeletnicire frumoasa si placuta si poate fi practicata de oricine, de la tineri la batrani si oriunde, de la ses , la deal, la munte sau la mare.Oricine vrea poate avea familii de albine. Cu toate greutatile intampinate, am indragit si vom indragi albinele cat timp vom exista. Cel mai de pret lucru pentru om este asa cum se stie sanatatea. Si daca pretuim sanatatea trebuie sa pretuim si albinele a caror munca este in slujba omului.

Din cele mai vechi timpuri se scrie ca stramosii nostri au folosit produsele albinelor ca alimente si ca medicamente pentru tamaduirea bolilor.In camarile noastre, pe langa cele trebuincioase, trebuie sa se regaseasca si un borcan cu miere. Ce poate fi mai curat decat nectarul pe care albinutele il strang cu atata truda, pregatindu-l si depozitandu-l cu cea mai mare pricepere acolo, in fagurii lor din stup.

Mai recent, din aceste produse ale albinelor se prepara nenumarate si cele mai cautate medicamente.Noua, apicultorilor ne revina sarcina sa aducem oamenilor toate aceste minunatii adunate de albine, in starea in care sunt luate din stup.

Plantele au si ele foarte mare nevoie de albine pentru polenizare.Pentru ca orice planta ca sa traiasca in timp ea trebuie sa rodeasca an de an.Altfel specia ar pieri, ar dispare.Si pentru ca plantele sa rodeasca e nevoie de polenizare. Acest lucru e facut in proportie de 80% numai de catre albine. Sa ne gandim putin, ca si renumitul Einstein, daca la un moment dat ar lipsi albinele, ce s-ar intampla cu plantele spontane, ce s-ar alege din culturi si livezi, ce ne-am face NOI, oameni ?

Apicultura este si un mijloc minunat de recreere a organismului dupa stresul zilnic la care e expus. Socotim ca orice om, indiferent de profesia pe care o practica, dupa o saptamana de munca are nevoie de cateva ore de destindere. Si pentru aceasta trebuie sa aiba un loc potrivit. NOI, www.MiereaNaturala.ro l-am ales pe acesta .

In mijlocul naturii, in preajma miresmelor florilor, unde poti sa privesti si sa admiri harnicia albinelor. Marturisim ca acolo, in stupina, in ciuda greutatilor care se ivesc uneori, ne simtim mai bine ca oriunde, mai bine chiar decat intr-o statiune de odihna situata in cele mai renumite zone de la munte sau mare.

Noi, ne simtim bine in NATURA.

Cele mai apreciate produse

Mierea poliflora Consumul acestui sortiment de miere este recomandat pentru stimularea poftei de mincare si facilitarea digestiei ... Citeste mai multe

Miere de salcam Culoarea mierii de salcam, imediat dupa recoltare, este transparenta, insa, depinde de fagurii in care a fost facuta ... Citeste mai multe

Miere de rapita Mierea de rapita este destul de usor de descris deoarece se gaseste in cantitate mare in stare pura sau aproape pura ... Citeste mai multe