Despre noi

Livrare miere | Cum cumpar miere?

Despre noi

Bine ati venit!

Mierea de albine este considerată una dintre cele șapte minuni alte stupului, fiind o adevărată pastila de sănătate pentru organismul uman. De aceea miereanaturala.ro prezintă și promovează tradiția micilor producători din zona Mehedinți, acolo unde imaginea albinelor confirmă pasiunea și dăruirea pentru apicultura.

Experiență dobândită în creșterea albinelor și dorință de a obține produse naturale de cea mai buna calitate este punctul de sprijin pentru www.MiereaNaturala.ro în promovarea unei vieți sănătoase pe termen lung.

Apicultura este o îndeletnicire frumoasă și plăcută și poate fi practicată de oricine, de la tineri la bătrâni și oriunde, de la șes, la deal, la munte sau la mare. Oricine vrea poate avea familii de albine Cu toate greutățile întâmpinate, am îndrăgit și vom îndrăgi albinele cât timp vom exista. Cel mai de preț lucru pentru om este așa cum se știe sănătatea. Și daca prețuim sănătatea trebuie să prețuim și albinele a căror munca este în slujba omului.

Din cele mai vechi timpuri se scrie că strămoșii noștri au folosit produsele albinelor că alimente și că medicamente pentru tămăduirea bolilor.În cămările noastre, pe lângă cele trebuincioase, trebuie să se regăsească și cel puțin un borcan cu miere. Ce poate fi mai curat decât nectarul pe care albinuțele îl strâng cu atâta truda, pregatindu-l și depozitandu-l cu cea mai mare pricepere acolo, în fagurii lor din stup.

Mai recent, din aceste produse ale albinelor se prepară nenumărate și cele mai căutate medicamente. Nouă, apicultorilor ne revine sarcina să aducem oamenilor toate aceste minunații adunate de albine, în starea în care sunt luate din stup.

Plantele au și ele foarte mare nevoie de albine pentru polenizare.Pentru că orice plantă că să trăiască în timp ea trebuie să rodească an de an. Altfel specia ar pieri, ar dispare.Și pentru că plantele să rodească e nevoie de polenizare. Acest lucru e făcut în proporție de 80% numai de către albine. Să ne gândim puțin, că și renumitul Einstein, dacă la un moment dat ar lipsi albinele, ce s-ar întâmplă cu plantele spontane, ce s-ar alege din culturi și livezi, ce ne-am face NOI, oamenii ?

Apicultura este și un mijloc minunat de recreere a organismului după stresul zilnic la care e expus. Socotim că orice om, indiferent de profesia pe care o practica, după o săptămână de munca are nevoie de câteva ore de destindere. Și pentru aceasta trebuie să aibă un loc potrivit. NOI, www.MiereaNaturala.ro l-am ales pe acesta.

În mijlocul naturii, în preajma miresmelor florilor, unde poți să privești și să admiri hărnicia albinelor. Mărturisim că acolo, în stupină, în ciuda greutăților care se ivesc uneori, ne simțim mai bine că oriunde, mai bine chiar decât într-o stațiune de odihnă situată în cele mai renumite zone de la munte sau mare.

Noi, ne simțim bine în NATURĂ.

Cele mai apreciate produse

Mierea poliflora Consumul acestui sortiment de miere este recomandat pentru stimularea poftei de mâncare și facilitarea digestiei ... Citește mai multe

Miere de salcâm Culoarea mierii de salcâm, imediat după recoltare, este transparentă, însă, depinde de fagurii în care a fost făcută ... Citește mai multe

Miere de rapița Mierea de rapiță este destul de ușor de descris deoarece se găsește în cantitate mare în stare pura sau aproape pura ... Citește mai multe